RU

Cursuri de masaj in Chisinau:

Centrul de instruire profesionala “Neomaestro” va propune insusirea cursurilor de masaj. Avem elaborata o programa speciala pentru pregatirea profesionala in acest domeniu. Cursurile noasre de masaj presupun master-clasuri petrecute de specialisti, tehnologii moderne si o baza materiala si tehnica puternica ceea ce va garanta insusirea eficienta a profesiei de maseur. Pentru tratamentul anumitor boli sau pentru o relaxare totala este binevenit masajul. Vechile traditii tarilor asiatice ne-au deschis zeci de tehnici a masajului ce sunt folosite pe larg in medicina pentru tratarea diferitor boli. Cursurile de masaj ce noi va le oferim va vor elibera de vizitele la maseur si va vor economi finantele. Dupa finisarea cursurilor de masaj ve-ti putea de sine statator sa aveti grija de sanatatea Dvs si a celor apropiati, la fel si sa cistigati un ban in plus datorita cunostintelor percepute. Cursurile noastre au ca vector formarea profesionala in domeniul dat, achizitionarea cunostintelor teoretice si practice si totul aceasta sub ghidarea minutioasa a maseurului profesional. Specialistul nostru se va destainui cu secretele profesionale!

Program de formare2 luni

General – de la picioare pina la cap.

Segmentar – anumite parti ale corpului (mina, picioarul, gitul)

Pentru copii pina la 1 an

Punctat – bazat pe tehnica de lupta Kung Fu, cind se atinge un punct anumit al corpului si adversarul cade ( in total 999 puncte). Se studiaza 20 de puncte raspunzatoare de microcirculatia miinilor, picioarelor, etc. Masajul segmentar sudzhok dubleaza efectul.

+1 luna

Gimnastica curativa. Asa boli ca scolioza nu se trateaza dintr-un complex de 10 cursuri de masaj. E nevoie de gimnastica cu sarcina.

+1 luna

Maestru maseur in domeniul thai ioga.2500 lei/luna.tel 022-49-62-34